Pret's wereldwijd engagement inzake verminderen van plastic

Verpakking speelt een cruciale rol bij Pret. Het maakt dat onze producten op een veilige manier en in de best mogelijke omstandigheden bij onze klanten komen. Maar we erkennen dat we de impact die onze verpakking heeft op het milieu, moeten verminderen.

Wij zetten ons in om tegen 2025 de volgende veranderingen door te voeren voor onze plastic verpakking:

  1. Overschakelen op 100% gerecycleerd, herbruikbaar of composteerbaar materiaal.
  2. Elimineren van al het onnodige single-use plastic.
  3. Klanten helpen om effectief te recycleren in onze shops.

Pret vandaag

Om verschillende redenen (duurzaamheid, gezondheid en dierenwelzijn) consumeren meer en meer mensen minder vlees of eten ze het gewoon helemaal niet meer. Hoewel onze vegetarisch aanbod groeit, bevatten onze bestverkopende producten wel nog vlees. Dat is de reden waarom wij ervoor kiezen om vlees te gebruiken dat voldoet aan de hoogste normen inzake dierenwelzijn en dat afkomstig is van minder intensieve productiesystemen. Dat is ook waarom we de Better Chicken Commitment getekend hebben wat betreft al onze activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Wij blijven samenwerken met organisaties zoals Compassion In World Farming om het welzijn van dieren te verbeteren. In 2017 kregen we een Cage Free Award voor onze inzet voor dierenwelzijn.

Pret A Manger wereldwijd

We hebben wereldwijd meer dan 500 shops en elke dag werken onze teams (de hele dag door) passievol om heerlijke sandwiches, salades, stokbroodjes en wraps te bereiden.

Vind ons >